Titanova košara iz anode

Titanova košara iz anode

Osnovni podatki o modelu NO.:YQAB1 Tip: Titanova košara za anodo Uporaba: Industrijska tehnika: Varjene stopnje: GR2 Oblika: Square Material: Titan ASTM Gr2 Čistost:> 99,6% Blagovna znamka: Shen Ao Izvor: Guangdong, Kitajska Opis izdelka Uporaba košar iz titana : 1. prevodnost titana je ...

Function

Osnovne informacije

Model NO: YQAB1

Tip: Titanova anodna košara

Uporaba: Industrijski

Tehnika: Varjene

Razred: GR2

Oblika: kvadrat

Material: Titan ASTM Gr2

Čistost:> 99,6%

Blagovna znamka: Shen Ao

Izvor: Guangdong, Kitajska

opis izdelka

Uporaba košarice titanovega anoda:

1. Prevodnost titana ni tako dobra, da električni tok kavljev nad raztopino običajno ne presega 0,24A / mm² in tok kavljev pod raztopino običajno ne presega 1,5 A / mm². V nasprotnem primeru se bodo kavlji segrevali, kar bo povzročilo zvišanje temperature raztopine, zmogljivost hlajenja in porabo električne energije ali celo izžiganje plastičnih rezervoarjev. Ko se kavlji iz titanove košare segrejejo, se lahko izvedejo nekateri ukrepi za izboljšanje razmerja prevodnosti, kot je uporaba več titanovih košar in razširitev preseka kavljev.

2. Na splošno se kavlji in elektrode ne dotikajo z navadnimi ali krožnimi površinami, ker bodo zlahka povzročili slab stik in korozijo elektrod.

3. Za preprečitev izlivanja anodne žlindre mora biti odprtina košarice titana višja nad nivojem raztopine.

4. Dno košarice titana bi moralo biti 100-150 mm višje nad dnom rezervoarja, ki se iz strahu, da bo rezervoar izgorel, ker je električna energija zgoščena na dnu posode.

5. Titanovo košaro in elektrodo je treba tesno kontaktirati ali pa se anodni potencial košarice titana hitro dvigne in povzroči evolucijo kisika in reakcijo evolucije klora, ki bo poškodovala košarico titana in oksigenirala aditive.

6. Da bi preprečili prevleke premazov, je treba košarice iz titana prevlečiti z anodnimi vrečami. Ker se anodne vreče dolgoročno uporabljajo brez odstranjevanja, je bolje uporabiti dvojne vrečke.

7. Anodna vreča mora tesno zapreti odprtino košarice iz titana in pustiti nekaj centimetrov prostora za obnovo nastale anode žlindre.Shenao Materail ima izkušnje pri izdelavi visokokakovostne titanske košarice za anode. Imamo strokovno tovarno, ki je namenjena razvijanju in izdelavi napredno košarico za titanove anode. Dobrodošli, da vzpostavite stik z našim podjetjem.
Hot Tags: Titana anodna košara, Kitajska, dobavitelji, tovarna, družba
Sorodni izdelki
Kontakt
Baoji Shenao Materail Co, Ltd

Naslov: Qinganbao Industry Park, High-Tech Razviti Zone, Baoji, Shaanxi

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-pošta: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co, Ltd
foottop